Tájekoztatás
 
Szerző: Diósjenői S.H.E. Elnöksége 2020. Március 20.
   
Tisztelt Horgásztársak, Vendégeink! A kialakult korona vírus helyzetre vonatkozóan a következő intézkedéseket hozzuk: A Horgásztó és a Kukac Büfé továbbra is zavartalanul működik egyelőre. A Kukac büfében a kiszolgálón kívül egyszerre csak 1 vásárló tartózkodhat. A többieket kérjük a Büfé előtt várakozzanak egymástól 2-4 méteres távolságra az esetleges fertőzések elkerülése miatt. Kérjük a testi kontaktusok elkerülését (kézfogás, egyéb üdvözlési formák). A stégeken egy háztartásban lévő emberek (több személy max. 5 fő), érvényes napijeggyel vagy területi jeggyel rendelkező tartózkodhat! Kérjük a külön háztartásban lévő emberek külön stégeken horgásszanak! A területi jegyek és fogási naplók értékesítése továbbra is lehetséges elektronikus úton. Ezekben az időkben erre külön felhívjuk az Önök figyelmét, hogy inkább ezt a formát részesítenénk előnyben. Vagy a kolléganővel egyeztetettek után (Marinka Boglárka +36-30/544-1014) az összeg zárt borítékban, (az összeg és a név feltüntetésével) halőröknél történő leadásával is lehetőség van a papírkiadások gyors elintézésére. Maradok tisztelettel!                                 Tanka Pál  
 

 

Tájekoztatás
 
Szerző: Diósjenői S.H.E. Elnöksége 2020. Február 22.
   

Kedves Tagok!

A tagfelvételi kérelem megtekinthető és letölthető itt.

A 2020. évi befizetési táblázat megtekinthető itt.
 

 

 

 

Tájekoztatás
 
Szerző: Diósjenői S.H.E. Elnöksége 2020. Február 10.
   

Kedves Tagok!

Lehetőséget biztosítunk a tagdíjak, állami jegyek befizetésére átutalással is. Ez számunkra könnyebbséget is jelentene, mivel kevesebb készpénzt kell kezelnünk.
Kolléganőnket Marinka Boglárkát vagy Kovács Gabriellát kellene keresni a
+3630 544 1014-es telefonszámon munkanapokon 7-16 óráig.
Illetve a diosjenoisporthorgasz@gmail.com e-mail címen. Az adatok egyeztetése után kiállítunk egy átutalási számlát, melynek a kifizetése után elkészítjük az állami jegyet és a területi jegyet. Ezeket akár már a hétvégén a halászati őröknél átvehetik, amennyiben horgászni szeretnének.
Lehetőség van arra, hogy a kolléganő irodájában előre egyeztetett időpontban munkanapokon sorban állás nélkül intézzék a jegyek megvásárlását Vácrátót, Széchenyi út 4 szám alatt.
 

 

 

Tájekoztatás
 
Szerző: Diósjenői S.H.E. Elnöksége 2020. Február 08.
   

Tisztelt Horgásztársak!
A 2
020. évi állami horgászjegy és a fogási napló megérkezett egyesületünkhöz, a kiváltására szombatonként 08-12 óra között van lehetőség
 

 

Tájekoztatás
 
Szerző: Diósjenői S.H.E. Elnöksége 2020. Január 30.
   

Tisztelt Horgásztársak!
A 2
020. évi állami horgászjegy és a fogási napló még nem érkezett meg egyesületünkhöz, ezért az engedély váltása még nem lehetséges.
A megérkezéséről tájékoztatjuk sporttársainkat!
 

 

Tájekoztatás
 
Szerző: Diósjenői S.H.E. Elnöksége 2019. December 6.
   

A Fogási napló kitöltéséről és leadásáról bővebben  itt!
 

 

Tájékoztatás
 
Szerző: Diósjenői S.H.E. Elnöksége 2019. Május 10.
   

Gondoljon adója 1%-ára és támogassa horgász egyesületünket!

19926043-1-12

 

 

Horgászverseny
 
Szerző: Diósjenői S.H.E. Elnöksége 2019. Április 28.
   
2019.05.04-én (szombaton) kerül megrendezésre a házi horgászverseny!
A versenykiírás megtekinthető itt!
 

 

Társadalmi munka
 
Szerző: Diósjenői S.H.E. Elnöksége 2019. Március 18.
   
Egyesületünk csatlakozott az országos TeSzedd - Önkéntesen a tiszta Magyarországért szemétszedő akcióhoz. 2019-03-23-án a piac téren (tájház előtt), 8 órától munkavédelmi oktatás. A munkavégzés helyszíne a tó és környéke.
Mindenkit szeretettel várunk!